Boka din plats!

24 september 2019

Självbiografiskt skrivande • Frukostföreläsning

Funderar du på att börja skriva om ditt liv, eller är du kanske redan igång och behöver lite hjälp på vägen? Oavsett var du befinner dig i ditt skrivande, är du välkommen hem till mig i Nässjö, på en frukostföreläsning. Jag berättar vilka verktyg du kan använda i ditt skrivande och ger dig tips och inspiration. 

När?
Tisdag 24 september 
Hur dags?
8.00 – 9.30
Adress?
Adress meddelas när du anmält dig.

skrivarkurs, skrivkurs, författarskola, Veronica Grönte

5-dagars grundkurs i självbiografiskt skrivande

Den 30 oktober till 3 november inbjuder jag till en 5-dagars skrivarkurs i självbiografiskt skrivande. Klicka här och läs mer om denna grundkurs i dramaturgi och gestaltning med fokus på det självbiografiska berättandet. På kurssidan finns även referenser från tidigare deltagare.

Om kursledaren Veronica Grönte – Nyskapande pedagog inom kreativt skrivande

Sedan 1997 har Veronica Grönte inbjudit till skrivarkurser för olika målgrupper. 
Hon var först ut med att designa grafer och scheman för att underlätta arbetet med berättelsens röda tråd och de skrivmallar som hon konstruerat hjälper författaren att förstå hur läsaren blir fängslad.
Genom kortfilmsanalyser bygger Veronica upp förståelsen för hur den spännande berättelsen skapas och under hennes grundkurser får varje deltagare utforma en grovplanering av sin story. 
Veronica Gröntes metodik är idag mer aktuell än någonsin och finns dokumenterad i skrivhandledningen Pennvässaren, Studentlitteratur 2002

Samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Frukostföreläsningen och 5-dagarskursen i självbiografiskt skrivande sker i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

 

 

Anmälan stängd. Självbiografiskt skrivande • Frukostföreläsning, 24 september 2019

Kursen har redan ägt rum.