9 april 2020

Kostnadsfri författartimme på webben kl 20-21

Funderar du på hur ditt skrivande ska kunna utvecklas? Önskar du få dina karaktärer att bli ännu mer trovärdiga? Tänkt skriva en bok? Veronica Grönte erbjuder dig en kostnadsfri timme där vi samtalar om dina och gruppens funderingar.

11 april 2020

2-timmars online-skrivarkurs med inspiration från bildkort

Välkommen till en lekfull skrivarkurs! Under två timmar lockar du fram din fantasi med hjälp av interaktiva bildkort och ordbrickor. Upptäck spännande berättelser du inte visste fanns. Bildkorten, en språngbräda för din fantasi, blir till glädje för dig själv, dina vänner och dina elever om du undervisar.

12 april 2020

2-timmars online-skrivarkurs med inspiration från bildkort

12 juni 2020

Välj rum i Grönadal 12-16 juni 2020

För dig som redan anmält dig till till skrivarkurs i mitt sommarparadis. Beskrivningar av rummen finns nedan. Välj vilket rum du önskar i anmälningsformuläret. De rum som redan är bokade visas ej i listan. När du valt rum och fyllt i dina uppgifter behöver du klicka på "boka och betala". ...

Detaljer och anmälan
Sommarskrivarkurs, Skriv ditt liv, Skrivkurs med Veronica Grönte, Författarskola.se, skrivarkurs

23-27 juni 2020

Eget skrivande med coaching i skrivarstugan • Fortsättningskurs

Exklusiv femdagars skrivarvecka för dig som tidigare gått grundkursen. Du ägnar dig åt ditt eget skrivprojekt och får personlig coaching. Vi möts i trivsam, strandnära torpmiljö. Välkommen till mitt sommarparadis! Max 8 deltagare.

29 juni - 3 juli 2020

Skrivarkurs med coaching • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning

"Det här skulle jag ha vetat för länge sedan", säger ofta deltagarna under mina skrivarkurser, när jag förklarar dramaturgin med hjälp av grafer, scheman och korta spelfilmer. Exklusiv skrivarkurs med max 8 deltagare i trivsam, strandnära torpmiljö.

9-12 juli 2020

4-dagars skrivarkurs på Smögen 2020

Starta ditt skrivprojekt med de bästa verktygen! Behöver du hjälp att strukturera ditt material och få liv i dina karaktärer? Min skrivmetodik ger dig en praktisk och vass utgångspunkt. Välkommen till denna 4-dagars skrivarkurs!

30 juli - 1 augusti 2020

Skrivarkurs på Ekolsunds slott

I trivsam och vacker slottsmiljö, får du pröva några av skrivandets viktigaste verktyg och låta dig inspireras och ledas av mig, Veronica Grönte. Jag har lång erfarenhet av struktur- och skrivmetodik och hoppas kunna väcka din skrivarlust till liv.

1 augusti 2020 - 1 augusti 2024

Personlig coaching via telefon

Vi samtalar om dramaturgin i din berättelse. Vi resonerar kring din huvudkaraktärs drivkraft och hur den kan kopplas ihop med det budskap du vill förmedla. Jag läser en kortare text som jag ger ingående respons på.

28 augusti - 1 september 2020

Eget skrivande med coaching i skrivarstugan • Fortsättningskurs

2-4 oktober 2020

Skrivarkurs i Nässjö • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning • Helgkurs

21-25 oktober 2020

Grundkurs i självbiografiskt skrivande – förmedla hopp

Vill du berätta om när ditt liv vände? Vill du förmedla hopp? Med min skrivmetodik faller saker och ting på plats och du kan utveckla ditt skrivprojekt med glädje och med en tro på dig själv. Välkommen till en 5-dagars skrivarkurs i självbiografiskt berättande för kvinnor.

6 november 2020

Prova på att skriva! Upptäck din kreativitet • Göteborg

Kvällen är till för dig som vill inspireras och locka fram din kreativitet genom att pröva lättsamma berättar- och skrivövningar. Interaktiva bild- och symbolkort lockar fram och utvecklar din inneboende talang.

7-8 november 2020

Skrivarkurs i Göteborg • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning

Starta ditt skrivprojekt med de bästa verktygen! Behöer du hjälp att strukturera ditt material och få liv i dina karaktärer? Min skrivmetodik ger dig en praktisk och vass utgångspunkt. Under kursen faller saker och ting på plats och du kan ta tag i ditt skrivprojekt med glädje och tro på dig själv.

10 november 2020

Prova på att skriva! Upptäck din kreativitet • Malmö kl 17-20

20 november 2020

Prova på att skriva! Upptäck din kreativitet • Stockholm

21-22 november 2020

Skrivarkurs i Stockholm • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning

7-9 maj 2021

Skrivarkurs i Visby • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning • Helgkurs

Starta ditt skrivprojekt med de bästa verktygen! Behöver du hjälp att strukturera ditt material och få liv i dina karaktärer? Min skrivmetodik ger dig en praktisk och vass utgångspunkt. Under kursen faller saker och ting på plats och du kan ta tag i ditt skrivprojekt med glädje och tro på dig själv. Välkommen till kajkanten i Visby!

Skrivarkurs, skrivkurs, Veronica Grönte

15 september - 15 december 2023

Berätta om hur ditt liv vände – förmedla hopp

Detta är en webbkurs, en betakurs med ett begränsat antal deltagare.