20 maj 2021

Kostnadsfri författartimme online kl 19.30-20.30

Funderar du på hur ditt skrivande ska kunna utvecklas? Önskar du få dina karaktärer att bli ännu mer trovärdiga? Tänkt skriva en bok? Veronica Grönte erbjuder dig en kostnadsfri timme där vi samtalar om dina funderingar.

2 juni 2021

Kostnadsfri författartimme online kl 17-18

Skrivarkurs, skrivkurs, Veronica Grönte

17-21 juni 2021

Kreativa kvinnodagar med praktiskt arbete utomhus

Vill du ägna dig åt ditt eget skrivande på en avstressande och vacker plats? Tycker du om att arbeta praktiskt utomhus tillsammans med andra? Är du kvinna? Ja, då är du välkommen till mitt sommarparadis! - Vi talas vid på telefon, innan du anmäler dig.

Skrivarkurs, skrivkurs, Veronica Grönte

28 juni - 2 juli 2021

Skrivarretreat – eget skrivande med god mat

Är du en av alla dem som drömmer om att åka hemifrån en vecka för att bara ägna dig åt ditt eget skrivande? Söker du en lugn och vacker plats? Trivs du med att dela måltider och textsamtal med andra som också skriver? Välkommen till en skrivarretreat med max 3 deltagare i trivsam, strandnära torpmiljö.

8-11 juli 2021

4-dagars skrivarkurs på Smögen 2021

Starta ditt skrivprojekt med de bästa verktygen! Behöver du hjälp att strukturera ditt material och få liv i dina karaktärer? Min skrivmetodik ger dig en praktisk och vass utgångspunkt. Välkommen till denna 4-dagars skrivarkurs!

29 juli - 1 augusti 2021

Grundkurs i självbiografiskt skrivande med enneagrammet • online i direktsändning

Vill du berätta om när ditt liv vände? Vill du förmedla hopp? Delta i kursen ONLINE! Med min skrivmetodik faller saker och ting på plats och du kan utveckla ditt skrivprojekt med glädje och med en tro på dig själv. Välkommen till en 4-dagars skrivarkurs i självbiografiskt berättande för kvinnor.

28 augusti - 4 september 2021

Skriv en barnbok om djur!

Vill du skriva en spännande barnbok om djur? Då har du kommit rätt! Denna kurs ger dig praktiska, väl beprövade och förvånansvärt enkla verktyg för att du ska kunna bygga en berättelse som barnen fängslas av! Vi arbetar med genren faktion där vi kombinerar fakta med fiktion.

29 augusti - 5 september 2021

Skrivarkurs online i direktsändning • Grundkurs i dramaturgi och gestaltning med enneagrammet under 2 dagar

"Det här skulle jag ha vetat för länge sedan", säger ofta deltagarna under mina skrivarkurser, när jag förklarar dramaturgin med hjälp av grafer, scheman och korta spelfilmer.

31 augusti 2029 - 1 augusti 2099

Personlig coaching via telefon

Vi samtalar om dramaturgin i din berättelse. Vi resonerar kring din huvudkaraktärs drivkraft och hur den kan kopplas ihop med det budskap du vill förmedla. Jag läser en kortare text som jag ger ingående respons på.