Vinn en skrivarkurs!

Två gånger om året ger jag möjlighet för skrivarlystna att vinna en skrivarkurs. Tävlingen riktar sig till dig som inte tidigare deltagit i min grundkurs i dramaturgi och gestaltning. Deadline för denna tävling är 15 augusti och vinsten är en plats på skrivarkursen online i direktsändning 13-15 november 2020.

Få bästa starten på ditt skrivprojekt – online i direktsändning!

Skrivarkursen online i direktsändning den 13-15 november ger dig bästa starten på ditt skrivprojekt. Du betalar ingenting för kursen när du vinner den och du behöver inte åka till en kursort för att gå kursen. Du deltar i skrivarkursen vid närmaste dator.

Fem extravinster!

Du som deltar i tävlingen har även chans att vinna en plats på kursen ”Skrivglädje online”. 5 platser på denna kurs den 16 november lottas ut.

Vem är jag som leder skrivarkursen?

Jag heter Veronica Grönte, är skrivarkursledare sedan drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

Här berättar jag om mig själv och vad jag vill hjälpa dig med. Se film om grundkursen och fortsättningskursen – intervjuer från bokmässan.

Värde

Kostnaden för helgskrivarkursen är 2990 – 3450 kr.
Många kursdeltagare menar att kursens innehåll och upplägg är ovärderligt. Vill du lyssna till röster från tidigare kursdeltagare, klicka här!
Vinstvärde för Skrivglädje online är 75 – 250 kr/st.

Deadline

Sista dagen att delta i tävlingen är 15 augusti.

Motivering

Du motiverar varför du vill vinna skrivarkursen och svarar på frågorna i anmälningsformuläret nedan. Max 150 ord.

Metodik

Dramaturgi och gestaltning är kursens fokus. Metodiken som jag utvecklat sedan 1993 är grunden för skrivarkursen och ger dig bästa starten på ditt skrivprojekt.

Skrivarkursen är uppbyggd som en process och ger dig, steg för steg, en ökad medvetenhet vad gäller berättelsens uppbyggnad och struktur. Skrivövningarna och responsfrågorna är designade för att lyfta ditt skrivande till nästa nivå. Metodiken presenteras i min skrivhandledning Pennvässaren/Studentlitteratur.

Läs om hur jag kan hjälpa dig.
Läs om skrivarkurserna.
Läs om MaketeMetoden.
Läs om dramaturgi.
Läs om personlig coaching.
Jag presenterar även Enneagrammet under kursen.

pennvassaren_2

Vinnare till skrivarkursen utses av Veronica Grönte.
Beslutet kan inte överklagas.
Vinnarens namn publiceras i mitt Inspirationsbrev och på Facebook.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Har du frågor, maila mig: veronica@forfattarskola.se

Anmälan:

Vinn en skrivarkurs!

Fyll i din motivering och svara på frågorna.
  • Minimiålder 15 år
  • Gå in på kurssidan: www.forfattarskola.se. Skrolla ner till grundkursen i dramaturgi och gestaltning på Smögen. Du hittar datumen för sommarkursen 2021. Detta svar måste du ge, för att ditt tävlingsbidrag ska vara giltigt.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.