Vinn en skrivarkurs online i direktsändning – deadline 8 januari

Få bästa starten på ditt skrivprojekt!

1. Min ordinarie grundkurs

Två gånger om året ger jag möjlighet för skrivarlystna att vinna en skrivarkurs. Tävlingen riktar sig till dig som inte tidigare deltagit i min grundkurs i dramaturgi och gestaltning med enneagrammet. Deadline för denna tävling är 10 januari och vinsten är en plats på skrivarkursen online i direktsändning 16-17 januari 2021. Klicka här för att läsa vad tidigare deltagare sagt om kursen.

2. Min grundkurs i självbiografiskt skrivande

I år finns även möjlighet att vinna nästan halva kursavgiften till den självbiografiska grundkursen 4-7 februari. Kursavgiften är 4900 kr, men om du vinner kursen betalar du endast 1900 kr. I denna kursavgift ingår dessutom 2 bildkortslekar; Persona och Personita, värde 655 kr. Innan du anmäler dig till den självbiografiska grundkursen talas vi vid i telefon, för att vi båda ska upptäcka om kursen passar för dig. Klicka här för att läsa vad tidigare deltagare sagt om kursen.

3. Fem extravinster till kursen Skrivglädje online i direktsändning

När du deltar i tävlingen har du även chans att vinna en de 5 platserna till Skrivglädje online, onsdag 3 februari. Klicka här för att läsa om vad tidigare deltagare sagt om kursen.

Få bästa starten på ditt skrivprojekt!

Både grundkursen 16-17 januari och grundkursen i självbiografiskt skrivande 4-7 februari, ger dig bästa starten på ditt skrivprojekt. Du betalar ingenting för helgkursen i januari och du blir bjuden på 3000 kr när du vinner den självbiografiska grundkursen i februari och betalar endast 1900 kr. 

Vem är jag som leder skrivarkursen?

Jag heter Veronica Grönte, är skrivarkursledare sedan drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarutbildning. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.

Här berättar jag om mig själv och vad jag vill hjälpa dig med. Se film om grundkursen och fortsättningskursen – intervjuer från bokmässan.

Vinstvärde

Kostnaden för grundkursen är 2990 – 3450 kr.
Kostnad för den självbiografiska grundkursen är 4900 – 5900 kr.
Vinstvärde för Skrivglädje online är 275 – 375 kr/person.

Deadline

Sista dagen att delta i tävlingen är 8 januari.

Motivering

Du motiverar varför du vill vinna skrivarkursen (max 150 ord) och svarar på frågorna i anmälningsformuläret nedan.

Metodik

Dramaturgi och gestaltning är kursens fokus. Metodiken som jag utvecklat sedan 1993 är grunden för skrivarkursen och ger dig bästa starten på ditt skrivprojekt. Skrivarkursen är uppbyggd som en process och ger dig, steg för steg, en ökad medvetenhet vad gäller berättelsens uppbyggnad och struktur. Skrivövningarna och responsfrågorna är designade för att lyfta ditt skrivande till nästa nivå. Metodiken presenteras i min skrivhandledning Pennvässaren/Studentlitteratur.

Läs om hur jag kan hjälpa dig.
Läs om skrivarkurserna.
Läs om dramaturgi.
Läs om personlig coaching.
Jag presenterar även Enneagrammet under kursen.

pennvassaren_2

Vinnare till skrivarkursen utses av Veronica Grönte.
Beslutet kan inte överklagas.
Vinnarens namn publiceras i mitt Inspirationsbrev och på Facebook.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Har du frågor, maila mig: veronica@forfattarskola.se

Anmälan: