Anmälan 60 minuter med Pennvässaren 28 januari • kostnadsfritt

  • Arbetar du med Pennvässaren nu eller har du gjort det tidigare? Berätta gärna något om det.
  • Även om du inte har tillgång till Pennvässaren på din skola, är du välkommen till träffen.
  • Jag kommer eventuellt att ta ett foto (stillbild) av skärmen när vi alla finns i bild, för att kunna lägga ut det på Facebook, Instagram eller på min hemsida. Genom att delta i kursen accepterar du detta.
  • För att det ska fungera så bra som möjligt under träffen behöver du ladda ner Zoom i din dator. LÄNK: https://zoom.us/download
  • För att gruppindelningen under Zoomträffen ska fungera, måste du koppla upp dig på din egen dator, även om ni är flera från din skola som deltar. Det är också viktigt att du syns i bild.
  • Som du läste i min inbjudan, önskar jag att vi gör denna timme till ett WinWin-koncept. Tanken är att vi båda ska bli vinnare. Jag bjuder dig på mitt material och du berättar du om träffen på sociala medier, till exempel genom att kommentera inlägg och nya inbjudningar som jag skriver. Vad tror du om det?
  • Som du säkert känner till erbjuder jag min skrivarverkstad som Skapande skola-projek för åk F-9. Skolan eller kommunen söker bidrag från Kulturrådet. Är du och din skola intresserad av detta Skapande skola-projekt under läsåret 2021-2022, tror du? Ansökan sker fram till 7 februari. När jag besöker en skola erbjuder jag alltid en ca 2 timmar lång workshop, utan extra kostnad, för alla pedagoger på skolan.
  • Om du tror att din skola kanske skulle vilja ansöka om bidrag till min skrivarverkstad som ett Skapande skola-projekt, var vänlig uppge kontaktuppgifter till rektor eller kulturombudet på din skolan. Namn, e-post och telefonnummer.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.