Välkommen till Jul- och Nyårsfirande online med skrivglädje!

Eftersom tiden är lite speciell just nu, bjuder jag in till ett Jul- och Nyårsfirande online i direktsändning. Vi skriver korta texter med inspiration från olika bildkort i OH-genren. Det blir en härlig skrivglädje och vi läser texterna för varandra och ger respons med hjälp av färdiga frågeställningar. På slutet av kvällen samtalar vi om vad vi är tacksamma för just nu, i den stund som är.

Delta vid ett eller flera tillfällen

Om detta låter intressant, klicka på länkarna längre ner på sidan för att läsa mer och anmäla dig. Du kan delta vid ett eller flera tillfällen och vår fantasi får fart av olika bildkort och skrivövningar varje kväll.

Du använder din dator, inte telefon eller surfplatta under dessa träffar. Du får en speciell länk för att enkelt komma in till skrivarrummet i Zoom.

Varmt välkommen och tipsa gärna någon du känner!

 

Julafton kl 19-23

Mellandag 28 dec kl 19-23

Mellandag 29 dec kl 19-23

Nyårsafton 31 dec  kl 19.00 – 00.30

Inbjudan kommer från Veronica

Jag som inbjuder till tävlingen heter Veronica Grönte, är skrivarkursledare sedan drygt 20 år, med utbildning i TV- och videoproduktion samt lärarlegitimation. Författare till skrivhandledningen Pennvässaren – Dramaturgi som verktyg för bra berättelser, Studentlitteratur 2002.  Foto: Marita Olsson
Här berättar jag lite om mig själv och vad jag vill hjälpa dig med. Se film om grundkursen – intervju från bokmässan.

Läs om hur jag kan hjälpa dig i ditt eget skrivande.
Läs om skrivarkurserna.

pennvassaren_2

Läs om min skrivhandledning, Pennvässaren/Studentlitteratur.

Har du frågor, maila mig: veronica@forfattarskola.se