Skärmavbild 2015-07-19 kl. 22.12.27

Tjäna mer och jobba mindre! • Kostnadsfri föreläsning i Jönköping 26 augusti • 17.30-20.30

Föreställ dig att du är där du helst av allt vill vara. Du tar det lugnt, är avslappnad och är med de människor du helst vill vara med. Din mobil plingar till och du har ett meddelande om din senaste försäljning. Du vet att din omsättning kommer att vara mer än nog den här månaden, precis som den varit under många månader. Du lutar dig nöjd tillbaka och ler åt att ha mer än ett års lön på banken. Efter hårt arbete har du lärt dig allt om att driva webbföretag med automatiserade inkomster. Känslan är obeskrivlig! Du är i mål.

Kom och hör oss berätta hur du kan tjäna mer och jobba mindre.

Skärmavbild 2015-07-19 kl. 22.12.51

Anna Åberg har levt på inkomster via webben i tre och ett halvt år. Hon lever sitt drömliv, att resa världen runt, samtidigt som inkomsterna stadigt kommer in. Vill du ha mer frihet att resa, jobba från stugan, umgås mer med familjen eller ägna mer tid till ett intresse eller en hobby? Automatiserade inkomster via webben ger dig frihet att leva ditt liv som du önskar! Anna delar vad hon har lärt sig genom att leva som digital nomad och berättar hur du förbereder ditt företag för automatiserade inkomster.

Skärmavbild 2015-07-19 kl. 22.13.00

Annika Elgeskog har följt Anna Åberg via webben i två år. Först lite på avstånd och sedan ett år tillbaka började Annika att anamma Annas teorier och nu har Annikas äventyr börjat där hon helt och hållet kommer att försörja sig via webben. Annika delar med sig av hur hon byggt sitt företag så att hon nu kan leva sitt drömliv. En resa som innehåller både Instagram för småföretagare och Virtuell assistent.

Dag: Onsdag 26 augusti

Tid: 17.30 – 20.30

Plats: City Hotell, Västra Storgatan 25, Jönköping – 5 min promenad från Resecentrum.

Anmälan via denna länk: http://simplesignup.se/event/62931

Anmälan är bindande: Blir du förhindrad, skicka en ersättare. No-show-avgift. Dyker du inte upp och inte avanmält dig, får du en faktura på 500 kr + moms. Har du blivit sjuk och kan visa läkarintyg behöver du självklart inte betala något.

Sprid gärna inbjudan vidare till dina företagskollegor!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER – FÖRST TILL KVARN!